Bus


Problemen met uw schoolbus, stadsbus of (dubbeldeks)touringcar in binnen- of buitenland? Depannage Steps begrijpt de unieke uitdagingen die gepaard gaan met bus pech. Het aanzienlijke gewicht, de uitzonderlijke afmetingen en het hogere zwaartepunt vereisen een specifieke aanpak. Onze speciaal opgeleide medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Onze technieker komt naar u toe, analyseert het probleem en doet wat nodig is om u ter plaatse uit de nood te helpen. In veel gevallen kunnen we de bus weer rijvaardig maken, zodat u uw reis kan voortzetten. Als er niet direct een oplossing kan worden gevonden, zullen we de bus takelen. Onze vloot bestaat uit verschillende interventievoertuigen. We hebben een ruime ervaring met het takelen van alle soorten bussen en dit gaande van een minibus tot een gelede elektrische bus.

We hebben goede contacten met alle verzekeringsmaatschappijen zodat het incident ook administratief vlot afgehandeld kan worden.heeft u panne in het buitenland? Wij komen zo snel mogelijk naar u toe en voorzien u indien nodig van een vervangbus.


Depannage Steps is erkend met het Traxio Certified Road Support Label. Het kwaliteitslabel van de sectorfederatie bewijst onze hoge kwaliteit van expertise, materiaal en dienstverlening.

Neem contact met ons op en we kijken samen wat we voor u kunnen doen.