Wie zijn we

Een bescheiden takelwagen en een nabije toegang tot de net geopende autosnelweg, E5 (later E40). Meer had Leo Steps niet nodig om in 1958 Depannage Steps op te richten en gestrande automobilisten uit de nood te helpen.

Het was de tweede generatie, zoon Emiel Steps en zijn vrouw Cécile, die besloot om te investeren in een zware berger voor het takelen van vrachtwagens en bussen. Deze nichemarkt vormt tot op heden één van de kernactiviteiten van het takelbedrijf.

Vandaag is Depannage Steps een modern en dynamisch familiebedrijf met een 30-tal medewerkers, 5 beveiligde opslagplaatsen en een uitgebreid wagenpark. Onder leiding van Steven Steps, telg van de derde generatie, worden jaarlijks meer dan 18.000 missies uitgevoerd in binnen- en buitenland.
Sinds
1958

Interventies

Enkele afbeeldingen van onze interventies...


Onze partners

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

klanten reviews

Google reviews

⭐⭐⭐⭐⭐
Heel snel gesignaleerd door Anouk maar voor de brute kracht moeten we vooral bij Killian zijn! Top service
Cedric Vanhaverbeke 18/07/2023 — 4 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Hier toevallig geraakt door pech langs autostrade op een feestdag. Auto had het begeven. Heel vriendelijk onthaald door zoon en vrouwelijke collega. Eenmaal toegekomen bij takeldienst zelf, heeft ook de zaakvoerder mee zitten denken om ons zo vlot mogelijk en zo budgetvriendelijk terug op de baan te krijgen, om onze reis tot thuis te kunnen afmaken. Paar uur later zijn we veilig thuis geraakt dankzij hun inzet.
Gaelle Van Keirsbilck 15/08/2023 — 3 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastische hulp gekregen Van Gianni , Denis en Arne super vriendelijk mensen en zeer hulpvaardig met een fantastische Service. Helpt werkelijk moreel mensen in nood.
Gerrit Van Kerckhoven 28/09/2023 — een maand geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer goed ontvangen! Professioneel, correct en zeer vriendelijk! Het is wat het is getakeld zijn maar de service is zeer correct!
Yannick Claerhout 23/09/2023 — een maand geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Pech onderweg, Maar niet bij Steps. Deze waren zeer snel ter plaatse en boden de nodige hulp waar nodig. Waar veiligheid op de eerste plaats komt voor hunzelf en slachtoffer, neem ze ook de tijd om een babbeltje te slaan om zo de persoon in kwestie tot rust te laten komen en de eerste schok te verwerken. Kortom: Anouk en Emil staan garant voor TOP SERVICE en TOPKWALITEIT.
tom van langenhove 18/09/2023 — 2 maanden geleden