Vrachtwagen


Panne of een ongeluk met je vrachtwagen komt altijd ongelegen. Bij Depannage Steps kan u rekenen op een efficiënte service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Depannage Steps is expert in pechverhelping en berging van zwaar rollend materiaal in binnen- én buitenland. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring met verschillende merken en types. We zijn trots op ons Traxio Certified Road Support Label, een kwaliteitslabel uitgereikt door de sectorfederatie, Traxio Road Support. Dit label onderstreept onze toewijding aan de hoogste kwaliteitsnormen en professionele dienstverlening.

Onze technieker komt naar u toe, analyseert het probleem en doet wat nodig is om uw mobiliteit te herstellen. Indien het probleem niet ter plaatse kan worden opgelost, zullen we overgaan tot het takelen van uw voertuig. Het bergen en slepen van zwaar rollend materieel vereist professioneel materiaal. Ons wagenpark bestaat uit 6 zware bergers, waaronder een mobiele telescoopkraan en twee rotators. Wij kunnen er samen met u voor zorgen dat ook uw lading correct en veilig op haar bestemming aankomt.

Onze jarenlange goede samenwerking met verzekeringsmaatschappijen zorgt voor een vlotte administratieve afhandeling na het incident.

Bent u internationaal actief? Wij volgen u op de Europese wegen.
Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.